Eksklusive parykker

Europæisk hår


Vores hår leverandør udvælger kun det fineste, 100 % naturlige europæiske hår. Det kan være glat, bevæget, bølget eller krøllet og blandes i hånden for at matche farve og struktur i de ønskede længder.


Vi kan også matche til de fleste etniske hårtyper, hvis det er nødvendigt.

KLIPNING OG STYLE


Den færdige ægte hårs-paryk eller det færdige hårstykke bliver klippet og stylet af Mette Faldborg konsulent i Danmark uddannet fra Mandeville London i den stil, du vælger, som om det var dit eget hår.


Din nye, naturligt udseende paryk vil være let at vaske og style derhjemme ved hjælp af Mandevilles tilbehør, som omfatter en unik hovedblok og et stativ, der er designet udelukkende til din Mandeville-paryk. Vi viser dig også, hvordan du tilpasser og plejer din paryk og giver dig en filmet vejledning, som du kan se i ro og mag. Vi tilbyder også vask og styling af din paryk her i salonen, spørg efter priser.

For mere information om vores parykker med naturligt hår og for at bestille en konsultation, bedes du kontakte os.

Historien om Mandeville


Mandeville blev grundlagt af parykmager John og Judy Clifton i 1969. De var utilfredse med de eksisterende parykfremstillingsmetoder og materialer og indledte et forsknings- og udviklingsprogram med en vision om at skabe en ekstremt let paryk, der bevægede og reagerede nøjagtigt som et naturligt hoved med voksende hår.


For at hjælpe dem med programmet tildelte den britiske regering Mandeville tre prestigefyldte priser, som gav dem mulighed for at realisere deres vision og udvikle den ultimative paryk. Den teknologi, der blev udviklet i forbindelse med dette program, anvendes stadig og er unik for Mandeville den dag i dag.


MANDEVILLE’S LOKALER I BAKER STREET, LONDON I 1970’ERNE

I 2014, efter 45 års hengivenhed for Mandeville, trak John og Judy sig tilbage fra virksomheden og overlod deres veletablerede kreative team Jo Pickering, Janet Daly og Robert Frostick til at videreføre deres arv i fremtiden med Mandeville London. Sammen har de tre over 100 års erfaring med parykkerfremstilling hos Mandeville. Sammen med Janet Broughton og Brenda Hough, der leder Mandevilles talentfulde team af parykknyttere og foundationmakere, fortsætter de alle med at være dedikerede til parykfremstillingens kunst og bidrager til at forbedre livet for mennesker, der er ramt af hårtab. 

Se Mandeville London her >> www.mandevillelondon.comFørende

Mandeville har været førende inden for parykfremstillingenen i de sidste 50 år. Vi er Europas førende specialister i håndlavede europæiske hårparykker og hårstykker, der tilbyder en løsning til alle typer hårtab, lige fra alopeci, kemoterapi, tyndt hår og hovedbundstraumer.

HVAD VI GØR

Vores skræddersyede parykfundamenter er alle håndlavet med et superfint, ekstra stærkt fundamentmateriale, som er opfundet af og eksklusivt for Mandeville.

Vores foundations er stærke og alligevel lette, de vejer mindre end et gram, og de er næsten usynlige mod huden. Vores parykker i naturhår er behagelige og kølige at have på, mens de altid føles sikre.


SKILNING

Ved at følge det naturlige mønster for hårvækst, gengiver Mandeville’s unikke knyttemetode ikke kun kronens spiral, men giver også fleksibilitet til at skille håret hvor som helst. På grund af foundationmaterialets gennemsigtighed ser skellet helt naturligt ud.

KNYTTE TEKNIK


Op til 70.000 hår knyttes enkeltvis i hånden på parykfundamentet af vores meget dygtige knyttere, der følger mønsteret og tætheden af naturligt voksende hår. Dette kræver mange timers indviklet og detaljeret arbejde. Disse knuder forankres derefter i det ultrafine underlag ved hjælp af en særlig proces, der er opfundet af og eksklusivt for Mandeville, hvilket giver et naturligt løft og spændstighed ligesom et ægte hårhoved.