Paryk, og hvad så?

Hvad er proceduren? Hvordan kommer jeg igang? Se nedenfor – rejsen til nyt hår, og ny selvtillid….

1.

KONSULTATION OG TIDSBESTILLING

 Jeg tilbyder en professionel vurdering af dit hårtab og giver en saglig rådgivning om hvilke muligheder, der vil passe bedst til lige netop dig.

Konsultationen hos UniQue.M foregår i rolige og hyggelige omgivelser i lokaler, der er indrettet med henblik på fuld diskretion og uforstyrrethed.

For at sikre at jeg har god tid til din konsultation, er det vigtigt at bestille tid i forvejen.

Jeg har fleksible åbningstider og kan derfor finde en tid, der passer til dig.

RING 5850 3059 for en konsultation eller send mig en mail info@uniquem.dk – Telefonen er åben for beskeder døgnet rundt – jeg ringer hurtigst muligt tilbage angående henvendelse på paryk.

2.

FRIT LEVERANDØRVALG I DANMARK 

Der er frit leverandørvalg i Danmark. Det betyder, at du altid selv kan vælge, hvor dy ønsker at købe din paryk, uanset hvilken leverandør din kommune har aftale med. Står der en anden leverandør på din bevilling, følger tilskuddet dig personligt, og du kan derfor frit vælge UniQue.M, som din parykleverandør.


3.

ØKONOMISK TILSKUD

Hos UniQue.M kan du også få vejledning i at søge økonomisk tilskud hos kommunen, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab som fx Alopecia, ar efter operation eller strålebehandling. Du kan ansøge din kummune om hjælpemidler gennem borger.dk

Skal du i behandling for kræft og vil miste håret, får du udleveret din rekvisition på sygehuset, tilskuddet til din paryk.

4.

ÅRSAGER TIL HÅRTAB

Der kan være mange forskellige årsager til, at man taber håret. Det kan være i forbindelse med kemoterapi, Alopecia, ved ar efter en operation eller hvis du har ekstra tyndt/fint hår.

Uanset hvad årsagen er, står jeg klar med en løsning, der kan tilpasses lige præcis dine ønsker og behov.

5.

VIL EN PARYK SE NATURLIG UD PÅ MIG?

Mange er nervøse for, at en paryk ikke vil se naturlig ud. Der findes heldigvis et stort udvalg af parykker i forskellige stilarter og farver. Jeg har både håndlavede og maskinsyede parykker, store som små størrelser, fiber og ægte hår samt mange forskellige prisklasser.

Jeg tilbyder også Contact skin/French lace, der limes på huden og ser helt naturligt ud. disse løsninger kan bruges af fx mænd, som vil have dækket “månen” eller til pletskaldethed hos kvinder. Også her kan jeg tilbyde mange flotte løsninger.

Jeg hjælper og guider dig til at finde en smuk og naturlig paryk. Jeg klipper og styler altid parykken til, så den passer til dig og din personlige stil. Samt giver dig vejledning af produkter til pleje af parykken.

6.

HVOR HURTIGT TABER JEG MIT HÅR EFTER KEMOTERAPI OG KAN JEG FÅ MIN PARYK INDEN JEG MISTER MIT HÅR?

Min erfaring er, at man typisk taber håret 10-14 dage efter første kemobehandling. Der findes dog mange forskellige kemokure og nogle af dem er mere aggressive end andre. Derfor vil nogle allerede opleve hårtab efter 4-8 dage. 

For de  personer, der skal igennem et kræftforløb, fylder det at miste sit hår meget. Derfor skal du selvfølgelig kunne få din paryk hurtigst mulig. Jeg kan i de fleste tilfælde levere din paryk/tørklæde allerede inden,du mister dit hår.