Dameparykker

Hos Unique.M finder du den helt rigtige og unikke paryk, som passer lige til dine behov. Jeg hjælper dig med at finde den perfekte paryk til din stil, behov, størrelse og klædelighed.
På lageret findes et kæmpe udvalg af parykker både i ægte hår, fiberhår og en blanding af begge dele. Parykkerne kan være maskinesyet, håndlavet, eller de bliver lavet efter måltagning.
Jeg giver parykken det sidste finish, som er et af de vigtigste step for at gøre parykken levende og personlig ved at klippe parykken til på dig. Her bruger jeg helt specielle klippeteknikker til både fiber og ægte hår.
Selvtilliden sidder for mange af os i håret, og med en smuk og smart paryk kommer selvtilliden tilbage og giver dig livskvalitet.
Ring og book et informationsmøde på tlf. 58503059 i dag.

Hair integration & toppe

Hvis du har meget fint hår eller pletter uden hår, har UniQue.M forskellige løsninger til dette.
For mange af mine kunder, har det givet dem selvtilliden tilbage. Et flot og smuk hår, betyder rigtig meget for de fleste.
Ring og book en informationsmøde 58503059

Hovedbeklædning

UniQue.M har et bredt udvalg af huer fra Githa Hatte. Alle huer er åndbare, fugtabsorberende og allergivenlige og de beskytter dit hoved mod sol og kulde. De er certificerede veganske af PETA. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om dyrevelfærd, når du køber vores produkter. Vi bruger ikke animalske materialer.
Derudover gør alle huer brug af en patenteret teknologi, ved navn HEIQ SMART TEMP. Det holder dit hoved køligt og komfortabelt ved at aktivere en kølings proces, når din kropstemperatur stiger.