Categories:

På få måneder var jeg blevet så tyndhåret, at jeg ikke kunne have det hængende løst og når jeg satte det op, skulle jeg prøve at dække hovedbunden, med mit tynde hår.
Jeg havde fra flere fået anbefalet UniQue.M, hvor Mette Faldborg var rost til ekspert inden for parykker. Sammen fandt vi en løsning, som jeg er blevet ubeskrivelig glad for, og som har givet mig følelsen af kvindelighed tilbage. I dag er jeg den glade ejer af en paryk, der egentlig er et ekstra hårstykke, som jeg hurtigt og nemt kan clipse fast. Jeg kan både have mit hår løst og sat op og den sidder fuldstændig fast. (trods jeg var skeptisk). Og bedst af alt, så kan ingen se, at jeg har kunstigt hår /del paryk på.
Og hvad der betød særligt meget var, at mette havde sat god tid af, gode snakke, vejledning til pleje, erfaringer, et godt grin og en gin & tonic – for hos hende serveres ikke kun kaffe & the, og i min situation kunne man godt trænge sig lidt at styrke sig på.
Uanset om jeg får min hårpragt igen, vil jeg under ingen omstændigheder give afkald på mit nye tilbehør, som jo stadig kan bruges, måske til en festlig lejlighed.
Hairintegration, ægte hår.

Tags:

Comments are closed