Categories:

Jeg har i længere tid lidt af hårtab.. Og med tiden kunne det ikke skjules mere.. Jeg var SÅ ked af det og min selvtillid og mit selvværd var enormt ødelagt af det jeg så i spejlet… Tyndt og halv dødt hår som intet godt gjorde for mig og som hver dag mindede mig om at jeg var syg og nu også grim..
En dag gik min mor og jeg spontant ind til Mette i UniQue.M hun nærmest smed alt hvad hun havde i hænderne og tog mig ind og den forståelse og lyttende medfølelse jeg fik fra Mette gav mig håb.. Med det samme smed hun en paryk på hovedet af mig og viste mig at der var altså noget man kunne gøre.. Vi aftalte en ny tid så jeg kunne prøve parykker i fred og ro.. Jeg gik derfra med lettelse, ro og håb..
Jeg kan på ingen måde beskrive hvad mit møde med Mette har gjort ved mig og min selvtillid.. Da jeg kom hjem og vidste nu skulle jeg have en paryk, klippede mine børn de sidste af de sørgelige lokker af…
Jeg var flere gange hos Mette og den selvtillid og det selvværdsboost hun var med til at give mig ved hvert besøg gjorde jeg kom i tanke om hvem jeg var før jeg blev syg… Jeg var jo faktisk en smuk pige som før havde været model. I flere år havde det føltes som om den person for længst var væk og ikke eksisterende.. Med hår på hovedet og ro i sindet kom det tilbage.. Endda SÅ meget at jeg faktisk 100% accepterede mit skaldede hovede.. Jeg havde jo intet at være flov over og nu kunne jeg jo faktisk være lige den type jeg havde lyst til at være.. Jeg endte med to parykker. En smuk blond hverdags paryk og en i blå til når jeg havde behov for at se lidt mere vild ud. Alt den selvtillid gjorde jeg faktisk også havde et tredje look.. Mit skaldede hovede.. Jeg havde mod nok til at stå frem med mine tre nye looks og inden jeg havde set mig om ringede fotografer igen til mig og ville bruge mig.. Jeg som i flere år havde fået nedbrudt mig selv pga. det halv skaldede hovede, var nu 100% tilbage. Jeg følte mig ikke syg på samme måde mere og aldrig var jeg blevet rost så meget for mit udseende både med og uden hår…
Jeg føler mit spontane besøg hos Mette, ændrede mit liv drastisk.. Jeg har været ved mere end 7 fotografer allerede nu og jeg har mere selvtillid end jeg nogensinde har haft..
Så når folk siger det bare er hår, så er det løgn! Det er ikke bare hår, det er meget af vores kvindelighed og for mit vedkommende en del af mit selvværd..

Men det fedeste er nok at jeg på INGEN TID KAN skifte stil og udseende.. Jeg fatter ikke at jeg aldrig har skænket parykker en tanke før.. Og selv hvis mit hår voksede ud, så er jeg altså kæmpe fan af at kunne skifte stil, så parykker er blevet en del af den nye selvsikre mig!

Tusind tak Mette. ❤️

Tags:

Comments are closed