Linda

“Når man får en kræftdiagnose og mister sit hår, mister man et kæmpe stykke af sig selv. At få en paryk hos Mette var en virkelig dejlig oplevelse. Mettes indlevelse og service var uovertruffen. Mette gik så meget op i at give mig en helt særlig oplevelse og blev selv rørt da hun mærkede min begejstring. Parykken har ramt mit røde hår så tæt på at jeg føler det næsten er mit rigtige hår.”
Håndsyet paryk af ægte hår.

Susanne

Jeg har i længere tid lidt af hårtab.. Og med tiden kunne det ikke skjules mere.. Jeg var SÅ ked af det og min selvtillid og mit selvværd var enormt ødelagt af det jeg så i spejlet… Tyndt og halv dødt hår som intet godt gjorde for mig og som hver dag mindede mig om at jeg var syg og nu også grim..
En dag gik min mor og jeg spontant ind til Mette i UniQue.M hun nærmest smed alt hvad hun havde i hænderne og tog mig ind og den forståelse og lyttende medfølelse jeg fik fra Mette gav mig håb.. Med det samme smed hun en paryk på hovedet af mig og viste mig at der var altså noget man kunne gøre.. Vi aftalte en ny tid så jeg kunne prøve parykker i fred og ro.. Jeg gik derfra med lettelse, ro og håb..
Jeg kan på ingen måde beskrive hvad mit møde med Mette har gjort ved mig og min selvtillid.. Da jeg kom hjem og vidste nu skulle jeg have en paryk, klippede mine børn de sidste af de sørgelige lokker af…
Jeg var flere gange hos Mette og den selvtillid og det selvværdsboost hun var med til at give mig ved hvert besøg gjorde jeg kom i tanke om hvem jeg var før jeg blev syg… Jeg var jo faktisk en smuk pige som før havde været model. I flere år havde det føltes som om den person for længst var væk og ikke eksisterende.. Med hår på hovedet og ro i sindet kom det tilbage.. Endda SÅ meget at jeg faktisk 100% accepterede mit skaldede hovede.. Jeg havde jo intet at være flov over og nu kunne jeg jo faktisk være lige den type jeg havde lyst til at være.. Jeg endte med to parykker. En smuk blond hverdags paryk og en i blå til når jeg havde behov for at se lidt mere vild ud. Alt den selvtillid gjorde jeg faktisk også havde et tredje look.. Mit skaldede hovede.. Jeg havde mod nok til at stå frem med mine tre nye looks og inden jeg havde set mig om ringede fotografer igen til mig og ville bruge mig.. Jeg som i flere år havde fået nedbrudt mig selv pga. det halv skaldede hovede, var nu 100% tilbage. Jeg følte mig ikke syg på samme måde mere og aldrig var jeg blevet rost så meget for mit udseende både med og uden hår…
Jeg føler mit spontane besøg hos Mette, ændrede mit liv drastisk.. Jeg har været ved mere end 7 fotografer allerede nu og jeg har mere selvtillid end jeg nogensinde har haft..
Så når folk siger det bare er hår, så er det løgn! Det er ikke bare hår, det er meget af vores kvindelighed og for mit vedkommende en del af mit selvværd..

Men det fedeste er nok at jeg på INGEN TID KAN skifte stil og udseende.. Jeg fatter ikke at jeg aldrig har skænket parykker en tanke før.. Og selv hvis mit hår voksede ud, så er jeg altså kæmpe fan af at kunne skifte stil, så parykker er blevet en del af den nye selvsikre mig!

Tusind tak Mette. ❤️

– Susanne Engel Lauritzen

Camilla

Camilla
Håndsyet paryk af ægte hår. læs artikel her >>>

Camilla

Karina

På få måneder var jeg blevet så tyndhåret, at jeg ikke kunne have det hængende løst og når jeg satte det op, skulle jeg prøve at dække hovedbunden, med mit tynde hår.
Jeg havde fra flere fået anbefalet UniQue.M, hvor Mette Faldborg var rost til ekspert inden for parykker. Sammen fandt vi en løsning, som jeg er blevet ubeskrivelig glad for, og som har givet mig følelsen af kvindelighed tilbage. I dag er jeg den glade ejer af en paryk, der egentlig er et ekstra hårstykke, som jeg hurtigt og nemt kan clipse fast. Jeg kan både have mit hår løst og sat op og den sidder fuldstændig fast. (trods jeg var skeptisk). Og bedst af alt, så kan ingen se, at jeg har kunstigt hår /del paryk på.
Og hvad der betød særligt meget var, at mette havde sat god tid af, gode snakke, vejledning til pleje, erfaringer, et godt grin og en gin & tonic – for hos hende serveres ikke kun kaffe & the, og i min situation kunne man godt trænge sig lidt at styrke sig på.
Uanset om jeg får min hårpragt igen, vil jeg under ingen omstændigheder give afkald på mit nye tilbehør, som jo stadig kan bruges, måske til en festlig lejlighed.
Hairintegration, ægte hår.

Karina

Sanne

Billede af kunden Sanne med en korthåret, lys paryk af fiberhår

“Man får en meget professionel behandling hos UniQue.M og jeg fik min paryk langt hurtigere, end jeg havde turde håbet på.”

Håndsyet paryk af fiber hår

Sanne

Mia

Når man pludselig får at vide, at man har brystkræft, er der mange tanker, der skal holdes styr på. For mig var det vigtigt, at jeg kunne fortsætte min dagligdag nogenlunde,som jeg plejede. Det var vigtigt for mig, at jeg kunne gå omkring i samfundet og se “normal” ud. Magtede ikke at folk skulle kigge på mig og tænkte “Åh hvor er det synd, og have medlidenhed med mig. Derfor var det så fantastisk at Mette fra UniQue.M hjalp mig med at finde en paryk, der var så lig mit eget hår. Parykken bruger jeg stadig her 9 måneder efter mit hårtab, og kan vist roligt sige, at den har hjulpet mig godt igennem forløbet. uden den havde jeg helt sikkert isoleret mig mere, og følt mig mere syg end jeg var. Tak for al hjælp med at finde den helt rigtige paryk Mette Faldborg.

Mia

Mitzi

Kunde med alopecia med paryk af ægte hår

Håndsyet paryk af ægte hår.

Mitzi